Brevkasse Pia hvad gør jeg når

Hvad gør jeg når?

Her i min brevkasse, har du mulighed for at stille spørgsmål angående børn. Ingen spørgsmål er for små, ingen er for store. Om du er forældre eller fagperson, så er du velkommen til at spørge “Hvad gør jeg når … ?”

Det kan være, du er forældre, og er gået tom for ideer til at løse en daglig konflikt med dit barn. Eller måske er du blevet usikker på den rådgivning, du får til dit barn. Er det nok? Er det den rigtige retning at gå? Og hvorfor virker det, jeg gør, pludselig ikke længere, når mit barn er blevet teenager? Hvad gør jeg så?

Det kan også være du er pædagog eller lærer og savner faglig sparring til at gribe en situation an med et enkelt barn eller endda med en hel flok. Måske har du prøvet alt, hvad du kan komme i tanke om? Eller måske er du usikker på et forældresamarbejde, som skal bygges konstruktivt op, for at bringe størst mulig hjælp frem til barnet? Måske er du blevet usikker på den pædagogiske linje på din arbejdsplads, og ønske sparring omkring dine tanker?

Det kan også være du er sagsbehandler og tænker “Det var lige godt pokkers, at det unge menneske ikke tager imod alle mine gode tilbud. Hvad gør jeg så?”

Skriv endelig. Brevkassen er gratis og anonym. Og som tak vil det blive offentliggjort her på siden og på andre flader, hvis jeg tænker, det kan komme andre til gavn. Selvfølgelig med respekt for anonymiseringen.

Kærlig hilsen Pia Hass

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.