Mangler du kvalificeret hjælp til dit barn?

Forældrehjælp er til dig, der kan svare “ja” til et af følgende spørgsmål:

  • Er du kommet hjem fra børnepsyk. uden diagnose, og tænker hvad så nu?
  • Har du gået på forældre-kursus, uden dit barns trivsel i skolen er blevet forøget?
  • Har du råbt på hjælp længe, uden det har øget dit barns livsglæde?
  • Er du bekymret over de udtalelser, de kommer med fra daginstitutionen?
  • Er du ked af skolen brokker sig over dit barns opførsel, uden at tilbyde hjælp?
  • Er du bekymret over dit barn ikke vil ud af døren om morgenen?
  • Har du ofte ondt i maven over, hvordan det skal gå dit barn i livet?
  • Er du frustreret over, hvor lidt forståelse der vises dit barns behov?
  • Er du bare generelt træt af, at vente på kommunen vil hjælpe dit barn?

Hvordan kortlægger man som forældre, uden den faglige viden, hvad som kan stå i vejen for ens barns trivsel? Som forældre er vi så følelsesmæssigt tæt på vores børn, at det kan være svært at navigerer i, når vi gribes af bekymring. Lad mig hjælpe!

Jeg stiller op som kvalificeret partner, der kan hjælpe med at hjælpe dit barn. Så tøv ikke med at henvende dig. Jeg er kvalificeret i at anskue problemerne omkring dit barns trivsel i et bredt perspektiv . Lad os se på problemet fra dit barns- dit eget- og skole/daginstitutionens perspektiv. Kun derved kan jeg love dig en stærk brugbar løsning.

Jeg har arbejdet med forældrehjælp i familier de sidste mange år, og kommer med mere end 20 års bred erfaring i at få børn i trivsel. Nogen gange har vores børn nogle hjerner og følelser, som gør det svært, at holde dem i trivsel derude i livet. Det er mit hjertebarn, at lige meget hvad børnene slås med, så kan vi hjælpe dem et langt stykke ud i det gode liv, ved at dygtiggøre os selv til at hjælpe dem.

Forældrehjælp Til Dig

Derfor tilbyder jeg nu forældrehjælp hjemme hos familier og hjælpe helt specifikt i deres hjemmekultur.

Desuden tilbyder jeg også at deltage i møder som brobygger mellem barnets fagpersoner og jer forældre.

De værktøjer jeg præsenterer i min bog, ligger til grund for al min virke som konsulent, speciel-pædagog, og familiehjælper. De værktøjer kan skabe større trivsel og livskvalitet for jeres barn og for jer som familie. Jeg vil også kunne hjælpe med at afklarer, om vi skal tage kontakt til andre parter, som jeres barn kan have gavn af. Psykiater, ergoterapeut, socialrådgiver, skole eller daginstitution. Mine metoder er jordnære og ligetil, så både far og mor kan få skuldrene ned og slippe mavepinen.

Forældrehjælp pia hass pædagogik værktøjsbæltet

Lad Mig Hjælpe Dig

Jeg tilbyder assistance, der hvor der er et ønske om at skabe stærke børn, som får størst mulig chance for at blive livsduelige og få mest ud af deres individuelle potentialer.

Dette ønske kommer ingen forældre sovende til at indfri. Måske det kan gå lidt lettere, hvis de metoder I vælger er godkendt af en garvet pædagog, som har haft mange mange forskellige børn og unge under sine vinger. Mine metoder hjælper jer forældre, til at blive de rolige og beskyttende klipper, som børn har brug for i vores hektiske verden.